Ja waar zal ik eens beginnen, eerst maar met de vermelding dat de wedstrijd die we speelde een knotsgekke was want de stand 4 – 5 is een uitslag die je niet zoveel tegen komt, ten tweede wil ik het toch hebben over een tikkie breed en een tikkie terug, waarschijnlijk (zeker weten) kijken onze jongens ook naar de voortreffelijke eredivisie en denken ze dat het zo hoort maar je kan natuurlijk ook overdrijven zeker tegen een tegenstander die allerlaatste staat met 3 punten en 59 goals tegen, zo dat wou ik even kwijt.

Heel de wedstrijd waren we de betere ploeg maar o wat waren we slordig en scheutig in het weg geven van kansen voor onze tegenstander, we kwamen al na een kwartier op voorsprong door een mooie goal van Max na een assist van Brady maar 5 minuten later werd het al weer 1 – 1 door onvoldoende ingrijpen en dan kan je weer op nieuw beginnen en dat deden we ook wederom was het Max die op scherp stond en die uit de draai knap zijn tweede scoorde dus 1 – 2 maar ook nu weer was het uitpakken van cadeautjes nog niet voor bij want Ronald gaf een te korte terugspeelbal op Tom en die kon niets anders dan proberen de bal te onderscheppen maar raakte daarbij de tegenstander wat een terechte pingel te weeg bracht en zo stond het weer gelijk, maar de koek was nog niet op en dat gelde zeker voor Max die wederom na een assist van Brady de nummer 3 scoorde een onvervalste hattrick dus en weer een voorsprong die we mee namen naar de thee.

De tweede helft begon zonder de familie Sherif want die vierde de drie goals van Max met een uitgebreid diner in de kantine van Alexandria dus miste ze de 2 – 4 en de 2 – 5 die allebei gescoord werden door Mike de eerste kwam ook wel op het conto van de keeper die een schotje van Arien niet goed verwerkte en nummer 2 kwam tot stand na een scrimmage voor het doel waarbij Mike de bal tussen een kluwen spelers in het net schoot en ja dan is onze tegenstander rijp voor de sloop maar dat liep even anders, we waren na de twee doelpunten nog een kwartier de sterkere ploeg maar daarna was het kommer en kwel eerst hadden we nog mazzel bij een afstand schot wat op de lat kwam maar 5 minuten later was het ineens 3 – 5 en onze tegenstander drukte ons terug en we kwamen er gewoon niet meer uit en zo werd het 7 minuten voor tijd ook nog 4 – 5 en was het gewoon billen knijpen en die angst was terecht want 3 minuten voor het verstrijken van deze vreemde pot hadden we weer een enorme mazzel want de bal kwam gelukkig voor ons tegen de paal aan, kort daarna floot de scheids af en was de opluchting bij een ieder heel heel groot.

We kunnen het natuurlijk mooi maken en zeggen we scoren 5 keer dus prima maar we kregen er ook 4 tegen en dat hadden er meer kunnen en eigenlijk meer moeten zijn en met alle respect voor onze tegenstander ze hadden tot nu toe in elf wedstrijden pas 9 keer gescoord, is het gemakzucht of iets anders ik heb geen idee maar mannen de laatste 20 minuten was het echt niet om aan te gluren maar ja het zijn wel 3 punten en wat ook leuk is kijk eens naar de stand in de tweede periode, dus Capelle pakken en dan zijn we er koek koek.

Opstelling: Tom van de Broek, Ronald Arkesteijn, Kevin Bouter, Bram Scheffers (Jorrit Fortuin) Mike van Uffelen, Jens de Graaf (Michael van Vliet) Brady Stralendorff, Jorris Sonneveld (Luuk van Hoeven) Max de Vetten (Stephan Suyker) Marijn Bouwhuis,  Arien Oprel.