Afgelopen week verlengden Rabobank Westland en MVV ’27 het aflopende sponsorcontract. Nadat accountmanager private banking Timo Wiegmann namens Rabobank Westland en Bob van der Gaag namens de sponsorcommissie van MVV ’27 hun handtekeningen zetten onder het nieuwe contract was de verlenging een feit. Daarmee is Rabobank ook voor de komende drie jaar bronzen vriend van de Maaslandse voetbalclub.

MVV ’27 heeft Rabobank Westland leren kennen als een zeer maatschappelijk betrokken onderneming. De bank ondersteunt onze club al jaren. Naast de reguliere sponsorbijdrage leverde Rabobank Westland afgelopen jaar ook een bijdrage voor de realisatie van de nieuwe dug-outs langs veld 1 en maakte de bank het sponsorlogobord bij de ingang van ons sportpark mogelijk. Bovendien organiseert het bedrijf jaarlijks de Rabobank Clubkas Campagne, waarmee het regionale sportverenigingen ondersteunt. Dit jaar mocht MVV ’27 door deze actie een cheque in ontvangst nemen van € 990,60.

MVV ’27 is dan ook erg dankbaar voor de maatschappelijke betrokkenheid van de bank en de steun die het de vereniging al jaren geeft. De club hoopt dan ook dat beide partijen in de komende jaren net zo veel plezier zullen beleven van de samenwerking als in de afgelopen periode.