De feestdagen komen er weer aan. Dat betekent voor velen van ons dat er weer flink wat afgewinkeld wordt. Veel daarvan gebeurt online. Bij veel webwinkels kun je met jouw aankopen gratis MVV ’27 sponsoren. We roepen op zoveel mogelijk leden mee te doen met MVV ’27 SponsorKliks!

Bij Sponsorkliks zijn vele bekende bedrijven aangesloten, zoals Bol.com, HEMA, Thuisbezorgd.nl, Wehkamp, V&D, Zalando, Booking.com en Redcoon. De hele lijst met deelnemende bedrijven kun je hier bekijken.

Voordat je een bestelling bij één van deze webwinkels doet, kun je aangeven dat je deze bestelling via SponsorKliks wilt doen. Je betaalt het normale bedrag dat je ook zonder tussenkomst van SponsorKliks zou betalen. Achter de schermen gaat een percentage van jouw aankoopbedrag echter naar MVV ’27. Dus een kleine moeite, geen extra kosten voor jou en MVV ’27 wordt er beter van.

Hoe werkt het?
Heel simpel. De meeste bedrijven waar vele mensen online bestellingen bij plaatsen, zijn aangesloten bij SponsorKliks. Voordat je bij één van deze bedrijven een bestelling plaatst, geef je aan dat je MVV ’27 wilt steunen met jouw de bestelling. Dit kan via de banner op www.mvv27.nl (zie de rechter kolom). Via deze banner vind je alle bedrijven die zijn aangesloten bij SponsorKliks. Door op het logo van een bedrijf te klikken, bezoek je de website van dit bedrijf. Als je de website via deze route bezoekt, wordt herkend dat jij met jouw bestelling MVV ’27 wilt steunen. Het bedrijf waar jij je bestelling hebt geplaatst, maakt automatisch een percentage van het bedrag over aan MVV ’27.