Jaap zijn jongens stonden weer te stuiteren om de winnende trend voort te zetten. Binnen een minuut vloog de bal van Ivan zijn voet al het net in. Toch liep het daarna even niet zo hard meer. Erik moest als keeper aan de bak. Sem werd in het enthousiasme in het eerste kwartje met een stevige duw aan de kant gezet. Dus een vrije trap. Deze leverde jammer genoeg niets op. Kort daarna viel het eerste tegen punt. Oei!

In het tweede kwart kwam de Maaslandse machine op gang. Al snel vallen er 2 punten voor Maasland en het derde kwam van een solo van Mattan nadat hij vrij was doorgebroken. Na de rust in het derde kwart komen er veel kansen maar ze gaan er niet in totdat Max met zijn linkse er wel weer een punt bij weet te maken. Excelsior scoort ook een mooi tegenpunt.

De afstand lijkt in het laatste kwart wat groter te worden maar Excelsior geeft niet op totdat Mats met zijn sterke linkse een prachtig punt maakt….met een boog in de kruising.

Uiteindelijk werd met 5-8 handen geschud en snel na de pingels douchen want de boys hadden het koud!

De quote van de dag: ” De wedstrijd van de gemiste kansen”.

Tot nu toe 1 partij gelijk gespeeld en de rest gewonnen! Nog 3 wedstrijden te gaan tot de winterstop en nog steeds stijf aan de top.