Afgelopen week verlengden Deborah Dezign en MVV ’27 hun aflopende sponsorcontract met drie jaar. Nadat eigenaresse Deborah Broos-Klop namens Deborah Dezign  en Bob van der Gaag namens de sponsorcommissie hun handtekeningen onder het contract zetten, was de verlenging een feit. Het bedrijf van Deborah blijft hiermee voor de komende drie jaar bronzen vriend van MVV ’27.

In 2008 startte Deborah haar eigen onderneming. Sindsdien heeft zij veel klanten kunnen helpen bij de ontwikkeling of verbetering van hun bedrijfspresentatie. De meeste van de opdrachtgevers van Deborah Dezign zijn ondernemers in het kleinbedrijf of startende zelfstandigen. Haar passie ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van klantvriendelijke websites die goed vindbaar en uniek zijn. Zo hielp Deborah ook MVV ’27 bij de ontwikkeling van haar website en nog steeds springt zij bij als er updates aan de site nodig zijn. Deborah is dan ook geen onbekende van de club. Haar zoon Davy speelt in de JO13 van MVV ’27 en bovendien is zij de zus van Stanley Klop, de trainer van ons tweede elftal.

MVV ’27 is Deborah zeer dankbaar voor al het werk dat zij voor de club heeft gedaan en nog steeds doet en wij zijn dan ook erg blij dat Deborah Dezign ook de komende drie jaar bronzen vriend van de club zal zijn. Mocht u ook op zoek zijn naar hulp op het vlak van bedrijfspresentatie, neem dan gerust eens een kijkje op de website van Deborah Dezign om haar portfolio te bekijken.