Samengesteld: 16 nov 2017

Het is de hoogste tijd voor een update van blessures, schorsingen en andere zaken binnen de selectie van MVV ’27. Hier volgt een laatste opsomming:

Yennick Berrevoets: is goed herstellende van de blessure aan zijn knieband van zijn linkerbeen. Is al enige tijd bezig met hersteltrainingen en sluit zich waarschijnlijk na de winterstop weer aan voor wedstrijdgerichte trainingen.

Kevin Bouter: heeft lange tijd last gehad van zijn enkel, traint momenteel weer mee en zou zomaar a.s. zaterdag weer ingezet kunnen worden.

Dik Groenewegen: verblijft al enige tijd voor zijn studie in Maleisië en komt na de winterstop weer terug.

Martijn Ham: heeft inmiddels de voetbalschoenen aan de wilgen gehangen, moe na blessures aan de enkel en de knie.   

Lars Kloet: Heeft twee wedstrijden schorsing opgelopen na zijn rode kaart tegen Lyra én zijn eerste voetballoze zaterdag zal komende week zijn.

Jordy Lems: kreeg in diezelfde wedstrijd tegen Lyra een flinke tik op de binnenkant van zijn knie, heeft afgelopen zaterdag rust gekregen en zal komend weekend weer inzetbaar zijn.

Wesley Nijssen: hersteld nog van de nasleep van een operatie i.v.m. te hoge druk op de spieren van zijn schenen, maar traint al weer mee en speelt zo nu en dan ’n half uurtje mee.

Joey van Oosten: had zo’n zes weken terug met de training zijn jukbeen gebroken en moet daarvan uiteraard herstellen. Hij zal dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie komen.

Justin Perdijk: was een jaar lang herstellende van een kruisbandblessure, leek weer terug te komen en deed begin september een tijdje mee in het bekerduel tegen SCO ’63, maar hield daar uiteindelijk een dikke knie aan over.

Mike van Uffelen: tobde ook met een knieblessure, traint inmiddels weer mee en is wellicht binnenkort weer inzetbaar.

Jeffrey Wupkes: kampte lange tijd heupproblemen en heeft nu een probleem met de aanhechting van een licht ingescheurde kuitspier naar zijn achillespees.