Huisfotograaf Gerard Jordaan heeft de afgelopen weken flink overuren gemaakt om zo veel mogelijk leden op de foto te zetten voor het MVV ’27-stickeralbum. Bijna alle leden zijn inmiddels met stralende lach en strak kapsel voor de camera verschenen, maar voor diegenen die nog geen mogelijkheid hebben gehad om een foto te laten maken, is er zaterdag nog één inhaalmoment.

Aanstaande zaterdag 18 november van 13:30 tot 17:00 zullen de camera’s nog een laatste keer geinstalleerd worden. Dit is de allerlaatste kans om jezelf te laten fotograferen voor de actie. Wil jij jezelf als MVV-er dus ook terugzien in het stickeralbum dat vanaf januari in de Maaslandse vestiging van Albert Heijn ligt? Zorg dan dat je zaterdag tussen 13:30 en 17:00 even de bestuurskamer inloopt. MVV ’27-shirt hoef je niet mee te nemen, deze liggen al voor je klaar.