Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek op SV Duindorp dat afgelopen zomer promoveerde naar de derde klasse. De mannen uit Scheveningen startten deze jaargang met vijf gelijkspelen op rij, iets wat natuurlijk niet overdreven veel punten oplevert. Vandaar dat men deze reeks maar doorzette met twee overwinningen. Een en ander houdt in dat de ploeg nu keurig in het linker rijtje staat met twee punten achterstand op de Maaslanders.

MVV ’27 heeft in deze vooraf bestempelde loodzware competitie eveneens de smaak te pakken. De laatste twee wedstrijden leverde de volle winst op én ook het bekerduel tegen Soccer Boys kon winnend afgesloten worden.

Voor Lars Kloet gaat m.i.v. zaterdag zijn schorsing van twee wedstrijden in, maar Jordi Lems kan zijn vertrouwde positie in de achterste linie weer innemen.

Let allen op, het duel aan de Houtrustlaan 1 in Den Haag begint om 14.00 uur en staat onder leiding van arbiter Marcel Smit.