Aanstaande zaterdag 18 november zal Sport 2000 Naaldwijk bij MVV ’27 in de kantine te gast zijn om clubkleding van MVV ’27 te verkopen. Van 9:30 tot en met 12:00 kun je die dag bij hen terecht voor de aanschaf van allerlei MVV-artikelen, zoals wedstrijdtenues en -sokken, maar ook MVV ’27- trainingspakken, trainingskleding en voetbaltassen van MVV ’27.

Normaal gesproken zijn deze artikelen alleen te koop in de winkel van Sport 2000 aan de Rembrandtstraat in het winkelcentrum van Naaldwijk, maar op 18 november kun je dus gewoon terecht in de kantine om je voetbaltenue weer compleet te maken. Wellicht ook een leuk idee voor Sinterklaas of de Kerstman om op deze dag eens te gaan winkelen bij MVV ’27, want ook zij kunnen mening MVV-er tijdens de feestdagen natuurlijk blij maken met mooie kledingproducten van de club.

PS. Zorg dat je contant geld bij je hebt, het is helaas niet mogelijk met PIN te betalen.