Aanstaande zaterdag is het weer zover: De intocht van Sinterklaas in Maasland. Sinterklaas, die een grote voetballiefhebber schijnt te zijn, heeft de jongste talentjes van MVV’27 (t/m 8 jaar) uitgenodigd om op dinsdag 28 november zijn verjaardag met hem te komen vieren in zijn Sinterklaashuis, waar hij zal verblijven tijdens zijn periode in Maasland.

We verzamelen om 16:15 uur voor het Sint(t)huis in Maasland, waarna Sinterklaas en zijn Pieten de talentjes om 16:30 uur verwachten om een uur lang te snoepen en te spelen met de Pieten. En wie jarig is trakteert, dus uiteraard heeft de Sint ook nog een leuke verassing voor jullie!
Wil jij aanwezig zijn bij dit grote feest? Stuur dan een mailtje naar evenementen@mvv27.nl met daarin je naam, achternaam en het team waar je dit jaar in speelt.

Tot dinsdag 28 november!

Ps. Wil je kans maken op een extra mooi cadeau? Haal dan op zaterdag 18 november een kleurplaat bij de bar of keuken in de kantine van MVV’27, kleur deze zo mooi als je kan in en lever hem dan op zaterdag 25 november weer in bij de keuken in de kantine met je naam, achternaam en team er op. Sinterklaas heeft voor de maker van de mooiste kleurplaat een extra mooi cadeautje gekocht!