Afgelopen woensdag kreeg de talentvolle keeper van JO13-1 last van een heftige astmatische aanval. Dit was reden genoeg om direct naar het ziekenhuis te gaan.

Rick heeft al meerdere jaren last van astma. Hij slikt al tijden medicatie om dit te controleren. Helaas gaat het dit jaar al meerdere keren mis. Zo ook deze week. Nadat Rick thuis merkte dat hij niet voldoende lucht binnen kon krijgen is hij naar het ziekenhuis gebracht. Daar moest hij zelfs 4 nachten blijven. Gelukkig zijn de zuurstofwaardes nu weer boven de 94. Morgen gaat de eerstejaars-leerling van het Reviusplein weer proberen om naar school te gaan. Zelf hoopt hij zaterdag alweer te gaan keepen, maar dat zal even per dag bekeken moeten worden.

De commissie lief en leed heeft is namens MVV’27 even bij Rick thuis langs geweest. We hopen hem snel (maar niet te snel) weer onder de lat te zien!