Op 21 oktober was de wedstrijd tegen Barendrecht en die werd knap gewonnen met 4 – 2 door doelpunten van Finn, Haysam, Brady en Max voor de rest weet ik het niet vanwege andere verplichtingen.

Een week later kwam Smitshoek op bezoek ook een ploeg uit Barendrecht en achteraf kunnen we stellen dat de ploegen die daar vandaan komen ons wel een beetje liggen, al moet ik in alle eerlijkheid wel zeggen dat deze overwinning niet echt verdiend was, maar wordt er dan gezegd deze zijn het lekkerst.
In het begin werd er door beide ploegen zeer aftastend gevoetbald en toen was daar ineens minuut 12, we zagen een natrappende beweging en de scheids was resoluut en stuurde de nummer 4 van Smitshoek met rood van het veld, de wedstrijd veranderde toen wel wat resulteerde in een kans van Arien die jammer genoeg op de lat kwam, daarna leek het wel dat wij met 10 man voetbalde in plaats van andersom, in 1 minuut tijd kreeg onze tegenstander 2 hele grote kansen waarvan de eerste jammerlijk werd gemist en nummer 2 subliem werd gered door Glenn, we kregen geen vat op onze tegenstander en zo gingen we rusten met een 0 – 0 stand.

De tweede helft was nog geen 2 minuten oud toen Haysam ging toveren 1 man 2 man 3 man ging hij voorbij en zijn assist was perfect naar Finn die de 1- 0 aantekende en dan denk je de ban is gebroken nu gaan we er overheen, nu ik kan u vertellen dat was niet het geval Smitshoek nam het geheel over en het was alleen maar tegenhouden eerst pakte Glenn nog een zeker doelpunt maar even later ging zelfs hij behoorlijk in de fout en dat betekende de 1 – 1 en die was zeker verdiend te noemen.
Daarna was het constant Smitshoek die met 10 man het betere spel liet zien en wij konden alleen maar hard werken om erger te voorkomen en dat werd ook wel gedaan maar 3 minuten voor het einde hadden we wel erg veel mazzel dat de nummer 9 van Smitshoek de bal gelukkig voor ons wel heel hoog over schoot bij een 200% kans, aanvallend werd er gewisseld en het waren juist de 2 invallers die ons de gestolen overwinning brachten want in minuut 93 was het Max die Joris mooi aanspeelde en toen stond het ineens tot verbazing van een ieder 2 – 1.
De ene wedstrijd is de andere niet en dat heb ik al eerder gezegd, vandaag win je terwijl je het niet verdiend maar daar staan ook wel 2 wedstrijden tegenover dat je de betere was en dan verliest, zo is voetbal nu eenmaal, neemt niet weg dat deze overwinning wel heel lekker was.

Ik kreeg ook te horen dat Martijn per direct stopt met voetballen wegens constant last van de enkel, en zo is hij nummer 2 want ook Joey heeft die beslissing al een tijdje terug genomen, jammer mannen we zullen jullie zeker missen.

Opstelling: Glenn Mostert, Michael van Vliet (Ronald Arkesteijn) Stephan Suijker, Bram Scheffers, Bret Rijnsburger, Jens de Graaf, Jan de Baat (Joris Sonneveld) Finn Verpalen, Brady Stralendorff, Haysam Abedelaziz (Max de Vette) Arien Oprel (Michael Berrevoets).