Albert Heijn Maasland heeft MVV ’27 benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt wordt. In overleg met de supermarkt is ervoor gekozen om van iedere speler van alle jeugd- en seniorenteams een eigen plaatje te maken, die je vervolgens kan sparen door je boodschappen te doen bij Albert Heijn.

De droom van iedere MVV ’27-er wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere MVV ’27-leden zijn volgend jaar (januari 2018) verkrijgbaar bij Albert Heijn in Maasland. MVV ’27 ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle voetballende leden op de foto verschijnen. Het maken van de foto’s zal plaatsvinden voorafgaand aan de trainingen, van maandag 30 oktober tot en met 7 november. Onder aan dit bericht vind je een schema waarin je kunt zien op welke dag en welk tijdstip jij met je team op de foto mag. Alle leiders / trainers zullen ook een kopie van het schema met verdere instructies vinden in de postvakjes, zodat zij de spelers van hun team hier verder over kunnen inlichten. Omdat het voor de fotograaf een hele klus is iedereen op de foto te krijgen, vragen we jullie om op tijd aanwezig te zijn bij de fotosessie.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen, zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je automatisch toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Schema voor foto’s stickeractie