Voor ieder team is het nu mogelijk om verslagen te publiceren op de MVV-website. De verslagen verschijnen op jouw teampagina én op de homepage van deze website.

Met de nieuwe functionaliteit willen we ieder team de mogelijkheid bieden om de eigen spelers, ouders en andere fans te laten meegenieten van de prestaties. Een verslag bestaat uit tekst en kan worden aangevuld met foto’s en video’s.

Ieder team kan zijn eigen logingegevens krijgen om vervolgens zelf verslagen te publiceren. De logingegevens kun je verkrijgen via een e-mail naar communicatie@mvv27.nl. Vermeld hierin voor welk team je de verslagen wilt beheren en jouw naam en e-mailadres. Daarna ontvang je de gegevens en een eenvoudige handleiding hoe je de verslagen plaatst.

Enkele teams zijn sinds enige tijd al aan de slag met de teamverslagen. We hopen dat er vele zullen volgens zodat we via de MVV-website nóg meer kunnen laten zien we er voor mooie dingen bij onze vereniging plaatsvinden.