Van tevoren denk je, he leuk we spelen op het complex van SC Feyenoord maar dat viel best tegen we stonden met z’n allen tegen een hek aan te kijken naar een kunstgras veld en wat we zagen was van beide kanten magertjes.

In de warming up viel voor Michael het doek al vanwege een harde bal op zijn hoofd wat hem duizeligheid bracht dus werd er geen risico genomen en bleef hij op de bank en was Stef zijn vervanger, het vertoonde spel was van beide kanten niet om over naar huis te schrijven al moet worden gezegd dat wij in het veldspel de wat betere waren maar kansen of kansjes kwamen er gewoon niet en ja om doelpunten te maken zal je toch wat moeten creëren.
Vanaf minuut 28 tot minuut 30 waren wij het totaal kwijt en in die 2 minuten wist onze tegenstander 2 keer te scoren en 1 keer de lat te raken en dan loop je daarna achter de feiten aan, we probeerde het wel maar hetzelfde euvel bleef zich maar herhalen en dat was het creëren van kansen , het zegt wel veel dat in heel de tweede helft er maar een schot op doel was van Jan, er werd nog aanvallend gewisseld en we gingen achterin een op een spelen en Kees werd naar voren gestuurd als een soort stormram maar dat mocht ook niet baten.

SC Feyenoord vond het wel goed zo de boel achterin dicht houden en counteren en dat bracht zelfs best nog wel gevaar maar Glenn wist erger te voorkomen, al met al een teleurstellende pot voetbal tegen wederom geen super goede ploeg, ik hoop aanstaande zaterdag op een beter resultaat al ben ik er dan zelf niet bij vanwege een biljart finale, zorg er met z’n allen voor dat ik via de app een leuk bericht krijg rond half twee.

Opstelling: Glenn Mostert, Ronald Arkesteijn , Stephan Suijker, Bram Scheffers , Stef Broekman (Kees Louter), Jens de Graaf, Martijn Ham (Aad Srinarasit)Thijs de Vast, Haysam Abedelaziz, Jan de Baat , Arien Oprel (Brady Stralendorff).