De ene wedstrijd is de andere niet, precies met deze woorden begon ik het vorige verslag en ik heb het laten staan want deze zin gaat nu ook weer op, laten we maar beginnen met het feit dat 4 spelers waaronder 2 basis spelers te laat kwamen en misschien is dat wel tekenend voor de hele wedstrijd.

Al vanaf het begin was het een tam potje met Ketel Spaland als afwachtende ploeg met heel veel mensen achter de bal en een eenzame spits die als die de bal kreeg best wel liet zien dat die kon voetballen, we hadden meer balbezit maar dat liet onze tegenstander ook wel toe maar kansen kregen we gewoon niet, waren onze voorwaartsen vorige week in heel goede doen vandaag kregen we geen vat op een heel blok verdedigers

Het duurde tot minuut 35 dat Ketel Spaland iets van aanvallende intenties liet zien en gelijk moest Glenn gestrekt om het harde afstand schot te pakken, wij kregen wat hele kleine kansjes maar het was te weinig om de verdediging van Ketel Spaland pijn te doen en zo gingen we rusten met 0 – 0 wetende dat we meer moesten laten zien in de tweede helft.

Het eerste kwartier was zeg maar uitermate slap maar na een paar wissels kwam er wat meer power in (Jan) en kregen we zelf een grote kans na doorzetten van Jan waar Haysam jammer genoeg net niet bij kon, onze tegenstander was in heel de tweede helft misschien 2 keer over de middenlijn geweest en de derde keer was in minuut 70 en ja hoor je zal het altijd zien scoor je zelf niet dan krijg je er een om je oren en zo was het nu ook weer al moet worden gezegd dat de eerder genoemde spits hem wel heel mooi af maakte, we waren het even helemaal kwijt en dat resulteerde 4 minuten later in een 0 – 2 achterstand na weer een spaarzame aanval van Ketel Spaland.

Maar 2 minuten later gloorde er weer hoop toen we een pingel kregen waar Haysam achter ging staan, gaat die erin dan krijg je weer aansluiting maar jammer genoeg ging alles mis want op het moment van schieten ging Haysam onderuit en vloog de bal hoog over de lat, en dat was erg jammer want 5 minuten later in de wedstrijd maakte Bram wel de 1 – 2 en dat maakte de gemiste pingel nog zuurder.

Al met al kunnen we stellen dat we hebben verloren van een tegenstander die zeker niet beter was dan ons maar die wel scoorde en daar lag het vandaag aan en dat is zonde, uithuilen en voortaan op tijd komen, wel doen he

Opstelling: Glenn Mostert, Joost Paping (Ronald Arkesteijn), Stephan Suijker (Bram Scheffers), Michael van Vliet (Brett Rhijnsburger), Jens de Graaf, Leon Kersbergen, Martijn Ham, Haysam Abedelaziz, Finn Verpalen (Jan de Baat), Aad Srinarasit, Roberto van der Pol.