Afgelopen dinsdag is Joey van Oosten zeer ongelukkig in botsing gekomen met de knie van een medespeler tijdens de training. De fanatieke aanvaller voelde gelijk dat het ‘helemaal mis’ was.

Samen met assistent-trainer Dion Dickhoff en medespeler Kevin Bouter zijn zij vervolgens naar het ziekenhuis gegaan. Daar verliep het een en ander niet helemaal soepel, maar dankzij een doortastend optreden van Dion en Kevin belandde Joey toch onder de scan. Daar bleek al snel dat zijn jukbeen en oogkas op twee plekken gebroken zijn. De volgende dag, na een lange dag wachten in het ziekenhuis, is Joey geopereerd.

Joey heeft momenteel twee ijzeren plaatjes in zijn wang. Voorlopig mag hij ongeveer tien weken niet sporten. Daarna zal het bekeken moeten worden of sporten er überhaupt nog in zit. Wij hopen natuurlijk dat Joey over een aantal maanden gewoon weer ‘de wei’ in kan.

Als laatste willen wij Dion en Kevin heel erg bedanken voor hun kordate optreden. Bedankt dat jullie zo goed voor Joey hebben gezorgd op het moment dat dat echt even nodig was!