De ene wedstrijd is de andere niet, ik bedoel hiermee dat wat we vorige week zagen van 2 en wat we nu zagen een wereld van verschil was en dan vraag je je af waar ligt dat aan, het kan zijn dat de jongens iets hadden van Sjaak jij met je kritieke verslag we zullen laten zien dat we het kunnen en daar ga ik dan ook maar van uit, het feit deed zich wel voor dat we met Leon en Thijs op het middenveld een stevig blok hadden staan die de rest mee op sleeptouw namen.

Vanaf het begin werd er door iedereen enorm druk gezet op de tegenstander die daar totaal geen raad mee wist tekenend was het dat ze de eerste 20 minuten welgeteld 2 keer over de middenlijn kwamen en dat Haysam al in minuut 7 de 0 – 1 op het scorebord bracht met een mooie schuiver, we bleven de beter spelende ploeg en Heinenoord werd van het kastje naar de muur gestuurd en toen een van de verdedigers verkeerd terug speelde was Haysam er als de kippen bij om de 0 – 2 te maken een weelde zeker ook door het getoonde spel wat gewoon goed was en een geweldige inzet bij iedereen.
Het was pas in minuut 33 dat Glenn zijn klasse kon laten zien door bekwaam te redden bij een van de zeldzame aanvallen van Heinenoord en zo gingen we rusten bij een heerlijke 0 – 2 stand.

De tweede helft was nog geen 30 seconde oud toen Haysam na een assist van Arien de 0 – 3 maakte dus een heerlijke hattrick die hij ook volkomen verdiende door zijn goede optreden, we lieten de teugels wat vieren en Heinenoord probeerde het wel maar ook verdedigend stonden we vandaag gewoon goed en gaven we buiten een afstand schot van onze tegenstander niets weg, na een uur spelen kreeg Bram nog een leuke kans maar hij raakte hem net niet goed genoeg maar 5 minuten later was het wel weer raak en wederom was Arien die de assist op zijn naam bracht een mooie lange pass kwam bij Martijn terecht die wel 2 keer nodig had om het net te laten trillen maar het stond 0 – 4 een stand die we als we eerlijk zijn niet hadden verwacht.

We speelde de wedstrijd goed uit en zo was er een mooie overwinning van een team wat er nu wel stond, jongens een zwaluw maakt nog geen zomer maar met deze instelling en deze manier van voetballen logenstraffen jullie mijn vorige verslag en daar ben ik hartstikke blij mee, ik kijk uit naar de aankomende wedstrijd.

Opstelling: Glenn Mostert, Joost Paping (Ronald Arkesteijn), Bram Scheffers, Stephan Suijker, Michael van Vliet, Thijs de Vast, Jens de Graaf, Leon Kersbergen (Koen de Bloeme), Arien Oprel, Haysam Abedelaziz (Brady Stralendorff), Aad Srinarasit (Martijn Ham).