Poleij, keurslager & Partyservice verbond zich vorige week officieel aan MVV ’27 met het ondertekenen van een driejarige ‘Bronzen Vriend’-overeenkomst. In Maasland en bij MVV ’27 geniet Poleij nog niet de naamsbekendheid als in standplaats ‘s-Gravenzande, toch is het geen onbekende aan De Commandeur. De BBQ -steevast aangevuld met heerlijke salades- tijdens familiedag wordt standaard verzorgd door het familiebedrijf uit ‘t Breeje Durp’.

Poleij, keurslager & Partyservice is de afgelopen 75 jaar meegegroeid met de markt en een one-stop-shopping voor hun klanten. “Wij breiden ons assortiment nog steeds verder uit en durven best voorop te lopen door in te spelen op de trends. Wij hebben steeds meer specials, dit zijn eigenlijk gewoon een soort vleesgebakjes. Onze klanten willen graag aparte producten maar hebben vaak niet de tijd om die zelf te bereiden. Vaak is het ook te kostbaar omdat je veel verschillende ingrediënten nodig hebt.”

Met de sponsorovereenkomst bewijst Poleij haar betrokkenheid bij onze club en hoewel we pas in september zitten, verlekkeren wij ons al weer op de BBQ komende familiedag. Dat is ook niet gek, want Poleij werd in 2015 bij de landelijke finale van Slager met Ster de volle buit en dus drie sterren toegekend. Met deze driejarige overeenkomst lijken dus alle partijen gebakken te zitten.