In het jaar dat in de oude openbare school MVV ’27 werd opgericht, zag een bouwbedrijf in Schipluiden ook het levenslicht. Nu 90 jaar later heeft dit bedrijf, Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling, de sponsorrelatie met onze voetbalvereniging met drie jaar verlengd. Daarmee kan Van Mierlo zich voor deze periode Bronzen Vriend van MVV ’27 noemen.

Het inmiddels tot de gemeente Westland behorende bouwbedrijf heeft een sterke band met Maasland en MVV ’27 in het bijzonder. Niet in de laatste plaats omdat tot voor kort een telg van het familiebedrijf nog in het eerste elftal speelde. Robert van Mielo begon zijn voetbalcarrière bij de Maaslandse club, om na enkele jaren bij Excelsior Maassluis te hebben gespeeld terug te keren. Inmiddels speelt hij wederom voor de Triciolores uit Maassluis.

Van Mierlo Bouw & Ontwikkeling liet zich in de afgelopen jaren ook van haar beste kant zien toen het alle leden van MVV ’27 een speculaaspop schonk. Deze actie viel destijds samen met de stat van de campagne van het nieuwbouwproject ’T Wij-land’ dat inmiddels is opgeleverd en waar ook veel MVV’ers hun nieuwe stulpje hebben weten te vinden.

MVV ’27 is blij met de nieuwe overeenkomst en zoals Van Mierlo ons als voetbalvereniging feliciteerde met het jubileum feliciteren wij van Mierlo en op naar het volgende jubileum!