Vorige week plofte de jubileumkrant bij alle inwoners van Midden-Delfland en Maassluis op de deurmat. De krant werd als bijlage meegestuurd met huis-aan-huis krant De Schakel. Vanaf nu is de uitgave ook online te lezen!

De nieuwe jubileumkrant telt 48 (!) pagina’s en staat boordevol artikelen over het boeiende verleden van onze club. Zo blikken we ruimschoots terug op de ontwikkeling van onze accommodatie en duiken we in het verleden van zowel ons jongens- als meidenkamp. In de krant staan ook vele ‘Uit de oude doos items’, waarin aansprekende foto’s en anekdotes aan bod komen. En wist je dat vier oud-MVV’ers tegenwoordig ver buiten Nederland leven? Ook zij hebben een plaats in de jubileumkrant.

Heb je ‘m niet ontvangen? Er ligt een stapel kranten in de MVV-kantine. Ook kun je ‘m vanaf nu digitaal lezen. Hieronder vind je de online versie van de uitgave. Liever downloaden? Dat kan hier.