Wedstrijdbalsponsor: BVB Substrates

Team van de week: JO11-1

Voor komende zaterdag staat het duel MVV ’27 – MSV ’71 op het programma. In het seizoen 2012-2013 kwamen de Maaslanders het team uit de Steendijkpolder voor de eerste en tot nu toe enige keer tegen in competitieverband. Thuis won het team van trainer Pim van der Hoorn toentertijd met 2-0 en ook in Maassluis was er winst (1-3). MVV ’27 werd dat seizoen kampioen in poule 3C en MSV ’71 degradeerde naar de vierde klasse.

Het wordt voor twee keepers een zeer interessante middag. Onze Geert Dobbe stond negen seizoenen lang bij MSV ’71 onder de lat, terwijl Bart den Broeder zijn jeugdopleiding in Maasland genoot én sinds ruim twaalf maanden een vaste waarde is bij promovendus MSV ’71.

Krijgen de mooie bekerwedstrijden een goed gevolg bij MVV ’27? We gaan het zien vanaf 14.30 uur op Sportpark De Commandeur.

We wensen scheidsrechter Van der Helm, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd.