Afgelopen dinsdag werd trouwe vrijwilliger Gerard van Uffelen op de vereniging getroffen door een hartinfarct. Geer was dinsdagmorgen met de schoonmaak- en onderhoudsploeg bezig op het terrein van MVV ’27. Tijdens de koffie werd hij plots onwel. Door het snelle handelen van Manuela de Vos en de andere aanwezige vrijwilligers was er snel een ambulance ter plekke. In het ziekenhuis heeft Geer nog een hartstilstand gehad en is hij door de artsen gereanimeerd.

Gelukkig is het allemaal uiteindelijk toch goed afgelopen. Donderdag (nota bene op zijn verjaardag) is er een pacemaker bij hem geplaatst en inmiddels is Geer weer thuis. Uiteraard moet hij de komende tijd nog even rustig aan doen. Wij wensen Geer natuurlijk een voorspoedig herstel en hopen hem snel in goede gezondheid weer op de club te mogen verwelkomen.