Al sinds jaar en dag helpt een groep trouwe vrijwilligers van MVV ’27 de inwoners van Maasland van hun oude papier af. Wanneer ‘de Maaslander’ op de eerste vrijdag van de maand zijn of haar blauwe papierbak aan de kant van de weg zet, zorgt deze groep vrijwilligers er voor dat de bak geleegd wordt. Althans, de vrijwilligers van MVV ’27 zorgen hier ‘slechts’ eens in de twee maanden voor; in de andere maand nemen de buren van ODO de papierinzameling namelijk voor hun rekening.

De ploeg voor a.s. vrijdag:

Henk Verboon, Ruud Rasens. Mike Rattink, Axel Fokkers
Nico Gordijn, Michel Kerklaan, Bart Verboon, Harm Voogt
Remco Roels, John van Roon, Bram Heydra
Bertus van Vliet, Kees van Driel, Joeri van Dongen
André van Roon, Wim van Vliet

(reserve Arjan van der Gaag)

Lijkt het jou leuk om eens in de twee maanden op de eerste vrijdag van de maand te helpen bij het ophalen van oud papier? Of wil je eerst meer informatie of eigenlijk een keer proefdraaien? Meld je in al deze gevallen bij de coördinator van de oud papier ploeg, Mike Rattink (06 4137 8582 of m.rattink@gmail.com).