Een klein weekje geleden hebben Barry en Petra hun tweede dochtertje gekregen. Op dat moment werd Femm een grote zus. Liene is een gezonde meid en vader en moeder genieten volop van haar.

Wij kennen Barry natuurlijk allemaal al jaren. Barry zit al vanaf zijn jonge jaren bij MVV’27 op de voetbal. Nadat hij alle jeugdteams, en natuurlijk de daarbij behorende kampjaren, had doorlopen speelde de grillige rechtsbuiten meerdere jaren in ons tweede elftal. De laatste jaren speelt hij iets minder, maar pakt hij zo nu en dan zijn wedstrijdjes mee als oproepkracht. Hij maakt dan vooral zijn opwachting in MVV4 of MVV6. Naast het voetbalveld is Barry de laatste jaren ook actief binnen onze sponsorcommissie. Hij probeert ernaar te streven dat al onze teams voorzien zijn van een sponsor voor op de shirts. Wij zijn Barry daar natuurlijk heel dankbaar voor.

Op dit moment heeft hij zijn aandacht en tijd vooral nodig voor het verschonen van luiers en smeren van beschuitjes met muisjes. Wij wensen Barry, Petra en Femm heel veel geluk met hun uitgebreide gezinnetje. Wij zullen ervoor zorgen dat Liene snel in het bezit zal komen van het traditionele MVV-rompertje.