Na een goede nachtrust hadden we vandaag wat te vieren. De verjaardag  van Sam en Pim de Groot. Ze zijn toevallig op dezelfde dag jarig… Ook was Pieter Post vanochtend langsgekomen met de eerste kaarten voor diegene die nu al gemist worden. Pieter Post moest zelfs twee keer rijden vanwege de grote hoeveelheid kaarten uit Maasland. Hierna weer naar het welbekende winkeltje, om de nu toch wel oprakende voorraad snoep weer aan te vullen. Vervolgens zijn we met een ellenlange stoet fietsende kinderen richting het buitenzwembad de Zidewinde vertrokken voor een heerlijke verfrissende duik. Er werd hier flink genoten van het weer, de duikplanken en uiteraard de vrouwen. Tenslotte blijven we toch mannen…

Toen bij iedereen de waterrimpels tevoorschijn waren gekomen, was het tijd om terug te fietsen naar het kamphuis. Na nog even wat vrije tijd stond er weer een heerlijke maaltijd klaar. Uiteraard bereid door de 5 topkooksters. Terwijl het eten net achter de kiezen zat moesten we alweer aan de bak. Per Spoor stond op het programma. Een spel waarbij de kinderen op allerlei vlakken werden getest. Onder andere darten, zingen, hooghouden, blikgooien passeerden de revue. Na dit alles gingen we nog het bos in om het spel ‘Witte gei’t? ’te spelen, waarbij er allerlei raadsels moesten worden opgelost en bekende brabanders geraden moesten worden. Klokslag middernacht stond er nog een lekker broodje knakworst klaar, waar heerlijk van genoten werd. Tot slot was het douchen, tanden poetsen en naar bed. De rust is hard nodig, want morgen staat er weer een volle dag op de planning met Leven Ganzenborden en het Gesplitste Programma.

Wat dit inhoud, horen jullie morgen!