Achter de schermen worden alweer volop voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Oók op financieel vlak. De komende weken worden de contributiefacturen verstuurd en staan enkele investeringen op het programma.

 

Nog voor de zomer worden de contributiefacturen verzonden. Tot 1 augustus a.s. kunnen leden reageren en kunnen wijzigingen – dit kan uitsluitend via het mutatieformulier op onze site – worden doorgeven. Medio augustus worden de definitieve contributiefacturen verzonden en eind augustus zal de incasso plaatsvinden.

 

MVV ‘27 is een financieel gezonde vereniging. Dit maakt het mogelijk om van tijd tot tijd noodzakelijke verbouwingen in het complex uit te voeren. Net als vorig seizoen (renovatie kantine en afrastering veld 1) staan voor de komende periode weer enkele investeringen gepland. In de maand juli zal de waterleidinginfrastructuur inclusief douchekoppen van de kleedaccommodatie worden vervangen. In de zomer van 2018 is het plan om alle kleedkamers verder te renoveren.

 

Ondanks deze noodzakelijke verbouwingen blijft de contributieverhoging beperkt tot € 5,- en kan een sluitende begroting voor het komende seizoen worden gepresenteerd. De contributies voor het nieuwe seizoen vind je hier.