Er gebeurt veel binnen onze vereniging. Binnen de lijnen, maar ook daarbuiten. We proberen zo veel mogelijk van wat er rondom MVV ’27 gebeurt op een goede manier aan jullie te communiceren. Zo communiceren we onder meer via de website, de digitale nieuwsbrief, Facebook, Twitter, Instagram en aankondigingen in de kantine.

MVV ’27 wil graag de manier waarop er gecommuniceerd wordt met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen eens goed tegen het licht houden. Hoe volg jij het nieuws van de vereniging? Wat vind je belangrijk om te weten? Wat kunnen we verbeteren? Kun jij daarbij mogelijk iets betekenen?

We vragen je daarom onze communicatie-enquête in te vullen. Het invullen kost je zo’n tien minuten en je helpt ons aan waardevolle input om de communicatie over MVV ’27 te verbeteren.

Daarnaast maak je kans op een leuke prijs! We verloten onder de respondenten drie tegoedbonnen voor een heerlijke sport- of ontspanningsmassage van onze sponsor Good Experience én twee kantinebonnen van 10 euro.

>> Klik hier voor de communicatie-enquête van MVV ’27.

Invullen is mogelijk tot en met 9 juli. Alvast bedankt voor je hulp!