Het seizoen 2016 / 2017 is ten einde en dus blikt een deel van de meidenafdeling van MVV ’27 deze week kort terug op de afgelopen jaargang. Vandaag trapt MVV ’27 VR2 af. Het team van trainer/ coach Joost van Ast zag aan het einde van het vorige seizoen een aantal speelsters (noodgedwongen) stoppen en dus werd besloten om als zevental verder te gaan. Het kampioenschap bleek te hoog gegrepen, maar de overgebleven dames hebben de moed nimmer laten zakken en worden daarvoor beloond met een rentree op een heel veld volgend jaar. Lees hieronder de bijdrage van Joost.

Een jaar door stages, blessures en vertrekkende meiden om naar een 7-tal te gaan en daarin als team te blijven om volgend jaar weer te vlammen op een heel veld. Al met al een leuk jaar met meiden die zich gewoon nog doorontwikkeld hebben. Als team sterker geworden en altijd grote opkomst op de trainingen. Effe kampioen worden werd al snel eindigen bij de eerste 5 en dat hebben we gedaan. Meiden, als we gestopt waren vorig jaar hadden we komend seizoen nooit meer opgestart en nu kunnen we zeggen: lekker gevoetbald en volgend seizoen weer ‘n heel veld waarop we de 2e oefenwedstrijd al gespeeld hebben. Een heerlijke groep enthousiaste meiden die nog wel wat jaartjes meekunnen. De nieuwe aanwinsten passen er ook goed bij, dus heel trots op het afgelopen seizoen en onwijs zin in komend seizoen. Om jullie allemaal maar weer eens te noemen, Sarah, Larissa, Joyce, Yolanda, Daphne, Tessa, Karen, Eveline, Ger, Manon, Joëlle, Simone bedankt voor jullie enthousiasme. Ik ben in ieder geval ontzettend blij met jullie en na 4 jaar kan ik zeggen dat ik zeker mijn 5e jaar vol ga maken met jullie. We kijken alweer uit naar volgend seizoen met Charelle, Rachelle, Felice, Gaby en terug van blessureleed Keashia. Meiden bedankt.