Het seizoen 2016 / 2017 is nauwelijks voorbij, maar MVV ’27 VE1 kijkt nu al naar de komende jaargang. Om ook dan de Maaslandse eer te verdedigen in de veteranencompetitie is er dringend aanwas van een aantal spelers nodig. Lijkt het je leuk om wekelijks te voetballen en na afloop onder het genot van een drankje de wedstrijd na te beschouwen en ben je 35+, twijfel dan niet en meld je aan als (spelend) lid.

De veteranencompetitie binnen de KNVB is bedoeld voor spelers van 35 jaar en ouder die nog wekelijks een wedstrijd willen spelen, maar het niet op willen nemen tegen jonge honden die qua voetbaltalent misschien een stuk minder bedeeld zijn, maar fysiek wel een voorsprong hebben. MVV ’27 neemt al sinds jaar en dag deel aan deze competitie. In de beginjaren met illustere oud-eerste elftalspelers als Hans van Trigt, Piet van Dijk en Siem van Berkel, maar de laatste seizoenen is het team meer een mix van spelers uit allerlei vroegere seniorenteams, van uiteenlopende leeftijd. Af en toe melden zich nieuwe aanwinsten, maar de afgelopen jaren hingen iets meer spelers hun voetbalschoenen definitief in de wilgen. Daardoor dreigt een nopend spelerstekort voor het volgende seizoen.

Kortom, ben je 35 jaar of ouder, maar nog wel jong van geest en zie je het zitten om je zaterdagmiddag niet (alleen) langs, maar ook binnen de lijnen door te brengen, schroom dan niet en meld je aan voor de veteranen door eerst een mail te sturen naar woutjansen123@hotmail.com.