Het is alweer een week geleden dat de zéér geslaagde familiedag bij MVV ’27 plaatsvond. Tijdens deze traditioneel sfeervolle dag reikten we de jaarlijkse prijzen uit aan dé MVV’ers van het seizoen. We zetten ze op een rijtje.

Leden van MVV ’27 kunnen voor zes categorieën bepalen wie de prijzen verdienen. In grote getalen werd gestemd op wie team, speler, speelster, talent, recreant en scheidsrechter van het jaar moesten worden. Oók reikten we de jaarlijkse Rien van Eijmeren Award uit. Deze eervolle trofee gaat naar een vrijwilliger die zich onderscheidende wijze voor MVV ’27 heeft ingezet.

Zaterdag 3 juni maakten we de winnaars bekend via Twitter. Alle winnaars krijgen op een later moment nog uitgebreide aandacht in de communicatiemiddelen van MVV ’27. Hieronder vind je dé MVV’ers van 2016-2017 op een rijtje.

Winnaar Rien van Eijmeren Award: Jan de Baat

Team van het jaar: MVV ’27 JO19-1


Speler van het jaar: Jordi Lems


Speelster van het jaar: Sammy van Uffelen (Vr 1)

Talent van het jaar: Michael Berrevoets (JO19-1)


Recreant van het jaar: Ted van Ruyven (9e)


Scheidsrechter van het jaar: Joop van Berkel

(Helaas niet aanwezig op 3 juni)