De bij MVV ’27 zeer bekende René van der Kooy beleeft een uitermate interessante meimaand. Met twee clubs is hij betrokken bij promotiewedstrijden.

Ten eerste bij de club SCH ’44 uit Harmelen waar hij sinds het begin van dit seizoen hoofdtrainer is. Volgende week donderdag (Hemelvaartsdag) treedt zijn team dan aan om promotie af te dwingen naar de zondag eerste klasse. Daar men a.s. zondag eerst nog de laatste speelronde beleeft, is op dit moment de tegenstander nog niet bekend.

Verder is hij betrokken bij de club waar hij de laatste jaren als technisch manager de trainersstaf op poten heeft gezet, USV Hercules. Nadat een assistent van het team vertrok, werd René bij het eerste team betrokken als zowel assistent als klankbord. Tegen  Spakenburg werd afgelopen donderdag voor promotie naar de 2e divisie thuis met 2-1 gewonnen voor zo’n 2000 toeschouwers. Komende zaterdag (morgen) zal men een heksenketel kunnen verwachten voor de return in Spakenburg.

Hoe dan ook, we wensen René veel succes bij beide clubs én mogelijk kunnen we hem binnen enkele weken feliciteren.