De laatste wedstrijd van het seizoen en de opdracht was klip en klaar namelijk WINNEN want dat was de enige kans om P/D wedstrijden te voorkomen, onze concurrenten Spirit en Soccer Boys moesten tegen elkaar dus bij winst gingen we zeker over een van deze ploegen heen en dan was er ook nog Oude Maas die moest winnen om veilig te zijn, met andere woorden we hadden het in eigen hand om ons te handhaven in de reserve eerste klas.

Misschien een gelukje dat je die laatste wedstrijd speelt tegen een elftal wat al weken geleden is gedegradeerd, maar een ding werd gelijk duidelijk ze gingen er wel voor althans het eerste kwartier want na de 1 – 0 en de 2 – 0 vonden ze het wel goed, maar eerst even terug naar de schitterende 1 – 0 gemaakt door Quint na een mooie loop actie en een net zo mooi schot van Jeffrey werkelijk alles klopte in deze actie, 3 minuten later was het Erik die mooi scoorde na knap voorbereidend werk van Michael en net voordat Mike gewisseld werd door een ongemak pakte die zijn goaltje mee door een kopbal waarbij de keeper van Capelle er niet zo goed uit zag, dus zaten we op rozen wetende dat Oude Maas gelijk had gespeeld dus waren we al veilig, in minuut 30 werd er heel slecht terug gespeeld door de verdediging van onze tegenstander en onze snelle Roberto profiteerde daar goed van en zo stond er tijdens de thee een mooie 0 – 4 op het niet werkende scorebord.

De tweede helft werd een formaliteit al bleven we gewoon lekker voetballen en het was Huib die het behoorlijk op zijn heupen had maar hoe mooi die ook voetbalde hij kreeg de bal maar niet achter de keeper van Capelle die elke keer knap redde zo ook bij 2 acties van Bram die bij zijn eerste optreden in het tweede heel dicht bij een doelpunt was, Huib moest geduld hebben tot 10 minuten voor tijd want toen tekende die voor de 5 – 0 na een mooi net voor de achterlijn gehaalde voorzet van Che, en 5 minuten later maakte hij ook zijn tweede doelpunt en zo kwamen we dik verdiend met een heerlijk jong elftal op de grootste overwinning van het seizoen.

Na alle uitslagen te hebben gezien lieten we zelfs 5 ploegen onder ons maar zo zie je maar dat je wel degelijk dik 30 punten moet hebben om je veilig te spelen, enfin volgend jaar spelen we gelukkig weer in de reserve eerste klas en dat is met de doorstroming van leuke en goede jonge talenten alleen maar goed voor deze mannen.

Opstelling: Twan Lansbergen, Mike van Uffelen (Bram Scheffers),Thijs de Vast, Jeffrey Wupkes, Joost Paping (Jorrit Fortuin), Quint Stuivenberg, Roberto van der pol, Erik van Geest (Haysam Abedelaziz) Michael Berrevoets,  Arien Oprel (Che Carstens) en Huib Barneveld.