MVV ’27 kent al jaren een zeer florerende tak binnen de vereniging, namelijk het zaalvoetbal. Zowel bij de heren als bij de dames zijn ongekende successen behaald, die hun weerga niet kennen. Van het derde niveau van Nederland tot het allerlaagste niveau, hebben de Maaslandse zaalvoetballers en zaalvoetbalsters glorie met rood-witte letters in de geschiedenisboeken geschreven.
Nu is MVV ’27 op zoek naar nieuwe geschiedschrijvers, om die succesverhalen waar te maken. Ben jij de technische speler, vaak op het veld niet begrepen, die nooit de stap heeft durven, kunnen, maar vooral weten te maken? Dit is je kans. MVV ’27 zou graag tenminste vier nieuwe spelers begroeten om de teams in de breedte uit te breiden. Dit hoeft niet perse te betekenen dat je je als kwartet aan moet melden, er worden gewoonweg vier nieuwe spelers gezocht. Dus ben jij die meester in de kleine ruimte, schroom niet.
Mocht je je in bovenstaande niet helemaal kunnen vinden, dan is dit geen probleem. Misschien is juist die zaal uitermate geschikt om je techniek bij te schaven. Het is nu eenmaal bewezen dat de techniek die je opdoet bij het zaalvoetballen, van een veldspeler een meer complete speler maakt. Heb je nog vragen of wil je je nog extra laten motiveren? Neem dan vrijblijvend contact op met Leo van den Berg via 06-34145125.