Komende zaterdag gaat MVV ’27 voor het laatste competitieduel op bezoek bij KMD. De ploeg uit Wateringen heeft na de titel van Die Haghe hun eerste periodetitel overgenomen, dus voor hen duurt het seizoen nog wat langer. Men heeft na de degradatie van ’n jaar eerder de draad goed opgepakt en streed tot in maart met Die Haghe voor de titel, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven. Door een mindere reeks in de afgelopen maanden is men inmiddels op de ranglijst ook achterhaald door zowel GDA als Verburch. Maar goed, zij krijgen nog ’n herkansing via de nacompetitie.

MVV ’27 kan al een geruime de competitie rustig uitspelen en alvast een beetje nadenken over het volgende seizoen. Wie weet geeft trainer Peter Broekman weer wat jonge talenten een kans om te ruiken aan het grote werk. We gaan het zien, daar op het  Sportpark Suydervelt aan de Heulweg 32-a in Wateringen.

Het duel start om 14.30 en staat onder leiding van arbiter Aad Hilgersom.