Veerle van de Ruit heeft helaas al enkele maanden niet kunnen voetballen door een vervelende en raadselachtige blessure. Afgelopen week heeft de commissie lief en leed namens MVV ’27 een bezoek gebracht aan de vrolijke speelster van MB1.

Een paar maanden geleden kreeg Veerle ineens last van kramp in haar duim. De artsen stonden voor een raadsel. Deze duim heeft zelfs in het gips gezeten. Toen zij, na het bezoeken van een wedstrijd van haar team, naar haar fiets liep merkte zij ineens dat zij haar rechterbeen niet goed meer kon bewegen. Vreemd genoeg bleek de kramp in haar duim ineens, net zo plotseling als het was gekomen, weer weg. Wat betreft de blessure aan haar knie staan de artsen nu wederom voor een raadsel. Een MRI-scan zal nu duidelijkheid moeten gaan geven.
In de tussentijd gaat Veerle, dankzij ‘taxi mama’ gewoon dagelijks naar school. Daar rijdt zij in haar rolstoel van lokaal naar lokaal. Wij hopen dat de artsen snel weten wat de oorzaak is die deze klachten veroorzaakt. Natuurlijk hopen we haar dan weer snel op het veld te zien schitteren!