De voorlaatste wedstrijd van de competitie bracht ons Brielle 2 een elftal waar we al 2 keer tegen hadden gespeeld en dat was 2 keer uit, voor de competitie en voor de beker en 2 keer werd het een gelijkspel in hele leuke spannende wedstrijden, nu dat werd het deze keer wederom.

Vooraf was er een ding duidelijk er moesten punten worden gehaald en het liefst 3 maar we wisten ook dat dat niet makkelijk zou worden, de opstelling was beduidend anders dan de vorige wedstrijd, hadden we toen personele problemen die waren er nu niet en ook deden er 2 kampioenen van A1 mee en wel Michael en Quint en die deden het gewoon erg goed.

De start was gewoon prima, er werd snel druk gezet en Brielle kreeg geen mogelijkheid om daar onderuit te komen en dat resulteerde al heel snel in een 1 – 0 voorsprong gemaakt door Michael die uit de draai mooi wist te scoren, ook daarna hadden we het overwicht met wat kleine kansjes, maar na ongeveer 20 minuten kreeg Brielle meer vat op ons spel en kregen we een zeer open wedstrijd met kansen over en weer met toch wel de grootste voor Brielle maar die werd mooi gestopt door Twan, daarna kregen Michael, Dik nog mogelijkheden maar ook de keeper van Brielle stond wel degelijk zijn mannetje, net voor de rust was Twan de bal even helemaal kwijt maar wist Mike gelukkig nog redding de brengen, maar kort daarna had Dik de 2 – 0 moeten maken maar zijn kopbal ging jammer genoeg over.

We moesten de tweede helft nog flink aan de bak want 1 ding was duidelijk buiten Zwaluwen is Brielle een van de betere ploegen uit onze afdeling en dat lieten ze jammer genoeg zien na 10 minuten in de tweede helft door een afstand schot die hard achter Twan plofte, vanaf de kant leek de bal houdbaar maar hij was toch teveel voor onze keeper Twan dus 1 – 1, daarna kon het alle kanten op gaan want beide ploegen wilde de overwinning behalen en daardoor was het gewoon een leuke pot om naar te kijken maar je MVV hart hoopt dan toch dat die een keer goed valt maar dat mocht ondanks 200 % inzet niet zo zijn, ook de goed leidende scheids wou ons niet helpen om de bal in minuut 75 op de stip te leggen wat hij door onze MVV bril best had kunnen doen.

En zo was het ook in wedstrijd 3 wederom een gelijkspel, we moeten nog kijken of dat enen puntje ons kan helpen, volgende week de laatste wedstrijd tegen Capelle en na die wedstrijd weten we meer of we nog P/D wedstrijden moeten gaan spelen of niet, we hopen natuurlijk van niet dat is een ding wat zeker is.
Hierbij wil ik heel het tweede elftal en begeleiding hartelijk bedanken voor de leuke geste die ik voor de wedstrijd mocht ontvangen ten eerste voor mijn verjaardag maar wat nog mooier is voor de support die ik heb gegeven tijdens het hele seizoen en natuurlijk voor mijn af en toe onnavolgbare verslagen, kleine opmerking wil ik nog wel kwijt jongens, het zijn hele mooie sigaren maar ik ben sinds Augustus vorig jaar gestopt met roken, maar ik neem ze eind Mei gewoon mee op vakantie en dan rook ik ze gewoon op mijmerend met een goed glas wijn er bij over wederom een seizoen in de reserve 1e klas.

Opstelling: Twan Lansbergen, Mike van Uffelen, Thijs de Vast, Jeffrey Wupkes, Dik Groenewegen (Haysam Abedelaziz), Quint Stuivenberg, Roberto van der Pol (Jorrit Fortuin), Joey van Oosten (Finn Verpalen), Erik van Geest, Michael Berrevoets en Arien Oprel.