Wedstrijdbalsponsor: Puur en (H)eerlijk

Komende zaterdag komt GDA op bezoek op Sportpark De Commandeur. De ploeg uit Loosduinen maakte veel indruk tijdens de tweede periode die men glansrijk binnenhaalde, terwijl men aan het begin van die nieuwe reeks alleen SEV nog onder zich wist op de ranglijst. Na het binnenhalen van de periode bleef men een goede reeks neerzetten en lijkt men helemaal klaar te zijn voor de nacompetitie.

MVV ’27 heeft in haar laatste thuisduel ook één belang en dat is een waardig afscheid van de steunpilaren Coen Hordijk (elf seizoenen in één), Roel Nooteboom (15 seizoenen) en de altijd goedlachse verzorger Egbert van der Worp (meer dan 15 seizoenen). Hopelijk kan het team van Peter Broekman nog eenmaal vlammen op het eigen nest.

We wensen scheidsrechter Herwin van der Maat, beide teams en hun aanhang een leuke en vooral sportieve middag.