Aanstaande zaterdag speelt MVV ’27 haar laatste thuiswedstrijd in de competitie tegen GDA. Dat betekent ook de laatste keer dat de MVV ’27-supporters kunnen genieten van de verrichtingen van de MVV ’27-iconen Roel Nooteboom, Coen Hordijk en verzorger Egbert van der Worp. Zij maakten alle drie jarenlang deel uit van de A-selectie en daarom wil de club hen zaterdag graag in het zonnetje zetten.

De 31-jarige Roel Nooteboom slechtte vorig jaar de grens van 400 wedstrijden in MVV ’27 1 en is al jarenlang een rots in de branding in de defensie van het elftal. Roel maakte zijn debuut in het seizoen 2002 / ’03 en ontwikkelde zich al snel tot een steunpilaar in het eerste elftal, die bovendien regelmatig zijn doelpuntje meepikt. Helaas heeft Roel besloten zijn schoenen na 14 seizoenen in de wilgen te hangen om zo meer tijd vrij te kunnen maken voor zijn gezin, naast zijn drukke bestaan als directeur van zijn succesvolle onderneming Nooteboom Tours.

Ook Coen Hordijk (28) heeft besloten na dit seizoen een punt te zetten achter zijn carrière als speler van MVV ’27 1. Elf jaar lang flitste Coen als back en halfspeler langs de linkerflank van het elftal. Vanaf volgend seizoen al het eerste elftal van MVV ’27 het ook zonder hem moeten gaan doen. Tenslotte neemt MVV ’27 ook afscheid van verzorger Egbert van der Worp. Maar liefst 25 jaar zette hij zich in voor de club en behandelde hij menig blessure bij de spelers van het eerste elftal.

Natuurlijk verdienen deze mannen een passend afscheid en daarom hopen we ook dat er aanstaande zaterdag veel publiek aanwezig zal zijn om Roel, Coen en Egbert voor een laatste keer te zien schitteren op en langs het veld.