Bij MVV ’27 kan je al voetballen vanaf 4-jarige leeftijd. Op 17 en 24 mei organiseren we open trainingen speciaal voor meiden van 4 tot en met 6 jaar om te laten beleven hoe leuk voetbal is.  

Meidenvoetbal is al jaren de snelst groeiende teamsport in Nederland. Bij MVV ’27 spelen ook al veel meiden. Het aantal meiden- en damesteams is de laatste jaren enorm gegroeid. Bij de Mini F, onze jongste groep, spelen nu voornamelijk jongens. Met open trainingen omgeving willen we laten zien dat voetbal óók voor 4- tot en met 6-jarige meisjes enorm leuk is!

We organiseren op 17 en 24 mei de speciale meidentrainingen. De jongste meiden kunnen dan gratis meedoen en ontdekken hoe leuk voetbal en MVV ’27 is. De meidentrainingen zijn op veld 4 bij MVV ’27 (het voetbalveld naast ODO). We beginnen om 16.30 uur en stoppen om 17.30 uur. Kom jij ook? Neem ook gerust jouw vriendinnen mee! Aanmelden kan bij trainster Iris Lamein via Iris_lamein@hotmail.com of 06-37544040.