Had ik vorige week een verslag van 1 regel, nu dat zou ik nu weer kunnen doen maar dat doen we maar niet, al moet ik wel gelijk zeggen dat je best in 1 zin kan zeggen wat voor soort wedstrijd het was.

Zoals gezegd dat doen we dus niet, maar dat we kunnen stellen dat we in de hoek zitten waar de klappen vallen dat is een ding wat zeker is, strijd was er deze keer genoeg maar daar win je in de reserve eerste klas geen wedstrijden mee, dat het tegen zit dat zien we ook, elke bal valt voor ons net verkeerd en voor de tegenstander net goed, zoals ook bij de 1 – 0 achterstand want via een enorme klutsbal kwam die voor de voeten van een tegenstander en stonden we met 1 – 0 achter en dat net voor de thee.

Het is niet alleen pech waar we mee te maken hebben daar moeten we eerlijk in zijn want we komen de laatste weken ook gewoon kwaliteit te kort, en ja we hebben te maken met blessures, schorsingen en vrijgezellenweekends maar dat is geen excuus, als je vandaag ziet dat Maarten en Ivo moeiteloos meedraaien in ons elftal wil dat zeggen dat met alle respect voor de twee oudjes dat ons niveau niet aan de hoge kant zit.

De tweede helft probeerde we het nog wel maar zelfs een 100% kans is op het ogenblik niet genoeg voor ons om doeltreffend te zijn, daar had onze tegenstander van vandaag geen last van want zonder zelf goed te voetballen wisten ze nog 2 keer te scoren ons achter latend met al weer een enorme kater.

Het is nu zo dat we beland zijn op een P/D plek want met nog 2 wedstrijden te gaan staan we 4e van onderen, 1 remedie en dat is, mouwen opstropen en alles geven want het zal toch niet gebeuren dat we er uit worden geknikkerd, dat kan en mag gewoon niet.

Opstelling: Twan Lansbergen, Ivo Fiers, Erik van Geest, Stephan Suijker, Joost Paping (Che Karstens), Joey van Oosten (Jens de Graaf), Jorrit Fortuin, Maarten Berkhout, Haysam Abedelaziz (Arien Oprel), Finn Verpalen (Dion Dickhof), Brady Stralendorff.