Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij het Wateringse VELO. De ploeg van trainer Edwin Vurens maakt een opmerkelijk jaar door. Het heeft de meest productieve voorhoede van de poule met 60 doelpunten, maar tegelijkertijd heeft het net als Maasdijk met 58 tegentreffers ook de minst succesvolle defensie. Weliswaar prachtig voor de toeschouwers, want met VELO op het programma is een 0-0 uitslag nagenoeg uitgesloten. Tevens is men sinds half februari in een vrije val terecht gekomen, waarbij de parachute nog maar ’n enkele keer open gaat.

Met het puntental van 31 zou men er nog wel een paar bij kunnen gebruiken, maar dat zou dan ten koste gaan van de Maaslanders die op dit moment ook niet echt in een flow verkeren. Sinds de thuiswinst tegen Loosduinen werden drie gelijkspelen en ’n verliespartij genoteerd. Kan MVV ’27 zich desondanks toch nog een keer oprichten? Wel zo leuk voor de hondstrouwe supporters die uit en thuis altijd present zijn.

Het duel in Wateringen vindt plaats aan de Noordweg 26.