Op vrijdag 14 april zijn Ruben Wetevrede (speler van het 4e elftal van MVV ’27) en Debbie Coster de trotse ouders geworden van zoon Lev.

Ruben is na een aantal jaren in het derde inmiddels al een heel aantal seizoenen het vaste aanspeelpunt voorin bij het vierde elftal. De laatste twee seizoenen waren vanwege een hardnekkige enkelblessure niet de meest gelukkige als voetballer. Maar gelukkig gaat het met de enkel de goede kant op en heeft hij dit seizoen weer de nodige minuten kunnen maken. Ruben is in korte tijd al de derde speler van MVV 4 die vader geworden is, eerder gingen Paul Wielaart en Jeroen van den Berg hem voor. Opvallend hierbij is dat alle drie de spelers vader zijn geworden van een zoon.

Wij wensen Ruben, Debbie en Lev veel geluk en gezondheid toe!
De commissie lief en leed heeft ervoor gezorgd dat Lev het MVV ’27 rompertje al heeft ontvangen.