Een aantal weken geleden is Jens Vrolijk (MVV ’27 7) geblesseerd geraakt aan zijn knie. Hierdoor moet Jens voorlopig een brace om zijn knie dragen en zit voetballen er dit seizoen helaas niet meer in.

Dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten merkte Jens Vrolijk tijdens een potje ‘zestienen’ met zijn vrienden op pijnlijke wijze. Bij het wegtrappen van een bal uit het doel bleef zijn voet in het net hangen en hierdoor schoot zijn knie uit de kom. Door adequaat handelen van Harm Voogt zat zijn knie gelukkig snel weer op de juiste plaats, maar er bleek helaas toch het een en ander beschadigd te zijn.

Knieproblemen zijn voor Jens niet nieuw, een jaar of zeven geleden heeft hij al eerder een blessure aan hetzelfde gewricht gehad. Destijds moest hij zes weken in het gips, dit blijkt dit keer gelukkig niet nodig te zijn. Wel moet de speler van ons zevende elftal voorlopig een brace om zijn knie dragen zodat de knie niet teveel belast wordt en hierdoor eerder kan herstellen. Voorlopig richt Jens zijn pijlen op een terugkeer aan het begin van het volgende seizoen.

De commissie lief en leed is namens MVV ’27 bij Jens langs geweest om hem beterschap en een spoedig herstel te wensen. Het resterende seizoen gaat Jens zich bezig houden met de organisatie van zijn elftal en in september hopen wij hem weer op het veld te zien.