Vanaf eind april gaat het tweede seizoen vrijdagavondvoetbal bij MVV ’27 van start. Teams kunnen zich hier vanaf nu voor aanmelden!

In 2016 deed vrijdagavondvoetbal zijn intrede bij MVV ’27. Zeven teams gingen eens per maand de strijd tegen elkaar aan én beleefden na afloop uitermate gezellige derde helften. Het geslaagde eerste seizoen krijgt in 2017 een vervolg.

De eerste speelronde staat gepland op 12 mei.  Vanaf dat moment vindt tot november elke laatste vrijdagavond van de maand (met uitzondering van juli) de vrijdagavondcompetitie plaats. De wedstrijden beginnen vanaf 19.30 uur. 

Voor wie?
Vrijdagavondvoetbal bij MVV ’27 is voor zowel huidige leden, oud-leden, niet-leden als bedrijven (ook bedrijven zonder sponsorcontract kunnen deelnemen). De minimale leeftijd van deelnemers is 18 jaar. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden. Ook gemixte teams behoren tot de mogelijkheden.

Inschrijven
Inschrijven kan per team, dat uit zeven spelers en indien gewenst wisselspelers. De kosten bedragen voor ieder team 350 euro. Per persoon komen de kosten voor een zevental dus neer op 50 euro. Voor teams met meer spelers zijn de kosten per persoon nog lager. Het inschrijfbedrag wordt per team voldaan. Op welke manier de kosten over de spelers verdeeld worden of worden vergoed door een bedrijf, laat MVV ’27 aan de teams zelf. De teams zijn ook zelf verantwoordelijk voor het regelen van de tenues. MVV ’27 zorgt voor de aanwezigheid van hesjes.

Aanmelden voor vrijdagavondvoetbal in 2017 kan via deze link en is mogelijk tot 9 mei april . Kun je geen team op de been brengen, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar secretaris@mvv27.nl. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn om je toch te kunnen laten deelnemen. Ook voor vragen kun je terecht op dit e-mailadres.