Afgelopen zaterdag werd tijdens de rust van de wedstrijd MVV ’27 1 – Maasdijk 1 het nieuwe sponsorbord bij de ingang van het sportpark onthuld. Het bord is beschikbaar gesteld door Rabobank Westland.

Mede door het mooie weer en de grote supportersopkomst bij de wedstrijd tussen het eerste elftal van MVV ’27 met streekgenoot Maasdijk was er veel publieke belangstelling voor de onthulling van het nieuwe sponsorbord. Veel toeschouwers zagen zodoende hoe algemeen directeur Hans de Leeuw namens Rabobank Westland tijdens de rust van de wedstrijd het bord voor het eerst aan de buitenwereld toonde.

Het bord is bedoeld om de zichtbaarheid van de gouden, zilveren en bronzen sponsoren op ons sportpark te vergroten. MVV ’27 is deze sponsoren veel dank verschuldigd en is daarom blij dat het hen via deze weg wat extra publiciteit kan bieden. Natuurlijk gaat er een speciaal dank van woord uit naar Rabobank Westland, dat het bord aan MVV ’27 beschikbaar heeft gesteld.