Vandaag stond op het programma Soccer Boys 2 een elftal waarvan we uit nipt met 1- 0 wonnen mede doordat Glenn een pingel wist te stoppen, nu een paar wedstrijden voor het einde van de competitie staan we precies 1 punt voor op hen dus was het zaak om een goed resultaat te halen en ze sowieso onder ons te houden.

We begonnen goed aan de wedstrijd want we waren duidelijk de boven liggende ploeg en er waren kleine kansjes en 1 hele grote van Roberto maar zijn vizier stond jammer genoeg niet op scherp, we hielden het ongeveer 20 minuten vast ons goede begin en toen zakte het niveau weer behoorlijk en zo maakte onze tegenstander uit het niets ineens de 0 – 1 wat een behoorlijke tegenvaller was, op de tribune zaten natuurlijk de beste stuurlui maar 1 ding viel wel op en dat werd ook gezegd door een ieder “ waar was iedereen van onze verdediging “, we kregen nog wel kansjes namelijk door Arien en Thijs maar we kregen de bal er niet in dus was de ruststand 0 – 1.

De tweede helft was niet zo dat we veel beter waren dan Soccer B maar we knokte er wel met z’n allen voor om een beter resultaat te halen en zo was het Arien die goed door zetten en die de bal afgemeten op de schoen lag van Erik die mooi binnen tikte, de wedstrijd werd er niet beter op en je kon merken dat beide ploegen het gelijkspel koesterde want veel gebeurde er niet meer, alleen in de laatste 5 minuten probeerde we nog de 2 – 1 binnen te tikken maar meer als een paar hele kleine kansjes waren er niet.

Wat verder op viel was dat de redelijk fluitende scheids beide grensrechters vele malen liet staan wat bij zowel Jan als zijn collega toch wel wat irritatie bracht, verder kunnen we stellen dat de overige uitslagen best gunstig waren en dat als we Zaterdag Spirit kunnen pakken we op zeker veilig zijn.

Onze elftalleider had wederom ruzie met de afstand bediening van het scorebord, misschien een klein cursusje Arie.

Opstelling: Twan Lansbergen, Kevin Bouter, Mike van Uffelen, Stephan Suijker (Che Carstens), Joost Paping, Jens d Graaf, Roberto van der Pol (Brady Stralendorff), Thijs de Vast, Erik van Geest, Jorrit Fortuin (Finn Verpalen), Arien Oprel.