Aanstaande zaterdag kan MVV ’27 8 thuis tegen FC ‘s Gravenzande kampioen worden, om 15:00 uur wordt er afgetrapt op het hoofdveld.

Er staat dit seizoen geen maat op het 8e elftal van MVV ’27, van de 18 wedstrijden die er tot nu toe gespeeld zijn wist het elftal van aanvoerder Tim Prins er tot nu toe 16 te winnen en er werd 2 keer gelijk gespeeld. Gevolg van deze ijzersterke reeks is dat het elftal aanstaande zaterdag op eigen veld ongeslagen kampioen kan worden van de 7e klasse. Hierbij past een mooie ambiance en daarom is deze wedstrijd ingedeeld op ons hoofdveld. Het zou voor de spelers fantastisch zijn als er veel publiek aanwezig is, dus kom vooral vanaf 15:00 uur kijken! Gezien de vorm van dit seizoen kan het bijna niet mis gaan en na de wedstrijd zal het waarschijnlijk nog lang gezellig blijven.