Op 15 maart jongstleden zijn Jeroen van den Berg (speler van het 4e elftal van MVV ’27) en zijn vrouw Marjolein de trotste ouders geworden van zoon Klaas.

Jeroen speelt inmiddels al een aantal jaren in het vierde elftal van MVV ’27. De (naar eigen zeggen) multifunctionele speler doorliep de jeugdopleiding van buurman MSV ’71 en verdedigde in de senioren naast het zwart/wit van MSV ook nog enkele jaren de kleuren van het Schiedamse PPSC. Nadat een aantal vrienden bij MVV ’27 terecht waren gekomen, waagde Jeroen ook de overstap. Inmiddels is Jeroen al een aantal seizoenen een vaste waarde in de defensie van het vierde en is ook broer Wouter lid geworden, hij speelt zijn wedstrijden in het zesde elftal.

MVV ’27 wenst Jeroen, Marjolein en Klaas veel geluk en gezondheid toe en natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat Klaas binnenkort in het bezit kom van het MVV ’27 rompertje!