Hoveniersbedrijf De Groot en MVV ’27 hebben hun sponsorcontract verlengd. Afgelopen zomer werkten beide partijen samen rondom de renovatie van het hoofdveld van MVV ’27. Na oplevering van de nieuwe grasmat zorgde het hoveniersbedrijf voor nieuwe bestrating rondom het veld en het terras.

Hoveniersbedrijf De Groot is al sinds 2013 als gouden vriend aan MVV ’27 verbonden. In de zomer van dat jaar speelde het Maaslandse bedrijf van Rob de Groot een grote rol bij de totstandkoming van het nieuwe terras, waar we als MVV-ers de laatste jaren natuurlijk al veel profijt van hebben gehad. Ook nu nog verzorgt De Groot het onderhoud aan het terras, hopelijk kunnen we hier de komende tijd  weer volop genieten van zonnige zaterdagen.

Rob de Groot is met zijn hoveniersbedrijf niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, maar ook  in tuinberegening en ‘houtbouw’ voor iedere tuin, van groot tot klein. Zo kun je bij hen ook terecht voor de plaatsing van veranda’s, pergola’s, tuinhuisjes, buitenkeukens en exclusieve hekwerken. Wil jij je tuin deze zomer een opknapbeurt geven, neem dan gerust eens contact op met Rob de Groot om tijdens een persoonlijk gesprek te mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens op de website van Hoveniersbedrijf De Groot om inspiratie op te doen.

MVV ’27 is in ieder geval erg blij met Hoveniersbedrijf De Groot en hoopt dat beide partijen in de komende periode met veel plezier met elkaar blijven samenwerken.